Flapper Banner

Werkplekken, Groningen

Flapper Management, managers van o.a. Noisia en organisatoren van drum and bass concerten, betrokken een nieuw kantoor in Groningen. Waarschijnlijk zal het huidige personeelsbestand snel uitbreiden, dus de wens was een kantoortuin die plaats bood aan zo’n 15 mensen. De voormalige drukkerij was al opgedeeld in verschillende ruimtes, maar de grootste ruimte miste schaal, richting en karakter.

De kantoren aan de gevel blijven grotendeels ongewijzigd om budget over te houden voor de grote ruimte. Deze wordt opgedeeld in flexplekken, voor stagiairs en tijdelijke medewerkers, en een deel wordt afgezonderd voor een keuken en relaxruimte. Het systeemplafond moest ook behouden worden, vervangen was te duur en er zit teveel ruimte boven om ook warm te stoken, dus heb ik om warmte aan het ontwerp toe te voegen voor veel hout gekozen in de wanden.

Ik heb vier opzetten gemaakt waaruit de opdrachtgever kon kiezen, van vrije vormen tot een standaard ‘cubicle’-indeling. Deze cubicle optie is uitgevoerd, omdat deze zo veel mogelijk als zelfbouw uitgevoerd kon worden.

[easyrotator]erc_97_1460033158[/easyrotator]

PDFDefinitief ontwerp

Opgeleverd: Augustus 2015.

Comments are closed.